10 saker jag vill göra innan året är slut

Sånna här listor gör jag hela tiden, tänkte att jag skulle dela med mig av en för en gångsskull:
~Läsa sista Sagan om Ringen-boken
~Se klart Prison Break (vilken är underligt att jag inte gjort, med tanke på att det är den bästa serien någonsin)
~Gröna Lund! Jag och Ebba funderade på att dra idag, men det får bli senare.
~Börja övningsköra
~Trivas i skolan för en gångsskull! Fast det har ju inte bara med mig att göra
~Komma ner i samma vikt jag hade förra året vid den här tiden
~Sätta upp fotografier och tavlor som jag velat ha upp sen jag flyttade hit
~Pierca tungan (som är en till sak jag tjatat på mamma om i tre år)
~Pierca öronen, ta om min tragus piercing och sköta den den här gången, och de två i brosken jag velat ta men som inte blivit av
~Börja rida regelbundet igen!


Körkortstillstånd - check!

Eller ja, det är ansökt om. Som vanligt, som det är med allt, har det tagit cirka ett års tjatande på mamma, när det är något hon har bestämt sig för att hon inte gillar. Tex. tycker hon det är jätteläskigt att övningsköra, därför har hon verkligen, verkligen inte velat att jag ska köra med henne. Utan jag ska ta körlektioner på körskolan istället. Yeah, right... Vem har råd med det liksom? Men nu så! Vet inte hur lång tid sånt här brukar ta? Hoppas nämligen att jag ska hinna börja köra innan det blir halt så att jag kanske kan ta kortet i vår sen.

Annars så har jag varit ledig idag! Hade glömt hur skönt det är att sova till halv fem på dagarna... Sen så kom jag på att även om jag är ledig idag... Så ska jag fortfarande upp halv sex i morgon. Plus att jag precis drack en kopp kaffe. Så det lär alltså inte bli mycket sömn idag. Men det är lugnt, då kan jag passa på att städa istället.

Sen så är Adeline hemkommen idag också, så hoppas att vår och Saras shoppingtur blir av på måndag då så man får se båda två! Sara har ju också varit borta till Halland i veckan.



Välkommen hem!


Titta på min söta hare ♥

Snart iväg till jobbet. Trött och otaggad som vanligt på morgonen, men när man väl kommer fram brukar det kännas bättre!


Borta bra, men hemma så sjuuu-hu-hu-ukt mycket bättre!

Baah, nu är jag hemma! Och ska vara hemma ett bra tag. Det är så otroligt mycket skönt att det är svårt att förklara. Känns inte som att jag varit hemma alls på hela sommaren. Och ändå så har jag inte varit långt bort, jag har ju bara varit hos mamma och pappa. Men ändå. Hem ljuva hem, har längtat som en gris. Och ändå så har jag ju haft kul, men det spelar ingen roll. Nej, nu låser jag in mig här och stannar här också.

Har försökt uppdatera dagarna jag har varit borta, men det har varit meningslöst. Har skrivit jättefina inlägg, sen så har det bara brytits!

Idag var jag och mamma med barnen till Gräsö. Det var mysigt. Bjuder på en bild på mig själv:



Jag ser inte bara ut som en tolvåring - jag ser ut som en nördig tolvåring.
Men bakgrunden är ju fin :)

Boredom

Idag har varit en av de tråkigaste dagarna i mitt liv. Morsan är bortrest, farsan har spelat nätpoker hela dagen (fick grepp om datorn först för c:a 15 minuter sen, och telefonen är för långsam för att surfa på på landet, även om det fungerar), brorsan åkte hem en dag tidigare än jag trodde och mina kära vänner är antingen sjuka, bortresta eller allmänt oanträffbara. Dock tror jag Sara skulle komma hem idag om jag inte minns fel, men jag ville inte störa henne första dagen hemma efter en vecka i Göteborg. Kan någon gissa vad jag gjort idag då? Jag har varit ute och gått i tre och en halv timme. Tre och en halv! Gick runt hela Myssinge/Borrlövsta. Fick lite ont i benen och axlarna efter två timmar, men det var ändå skönt. Förutom mina och mammas promenader med Kolan, samt någon liten här och där med en vän eller två, har jag inte rört på mig since God knows when. Såg något coolt på min promenad. Efter c:a en halvtimme-timme in på Myssingen-vägen såg jag en ko-flock. En riktigt ko-flock. Inte ett gäng kviger, kor eller ungtjurar. Utan en riktig flock. En bjässe tjur som var chef, massa kor, några dräktiga, några kalvar, några åringar. Det var coolt. Skulle vilja se en sån med hästar någon gång. Och yeah, det är så man roar sig country-style. Kollar på kor. Och blir impad. Nu ska jag dricka thé och kolla TV. Fortsätta min meningsfulla helg alltså. Adios!

Nu ska riset sjuda i 20 minuter

Sitter här nyduschad och håller på att laga matlåda till eftermiddagens arbetspass. Lax och ris. Ska vara lite duktig och göra sallad till. Eller ja, sallad. Salladsblad och paprika.

Gårdags kvällen spenderades med Adeline och Sara. Har inte sett dem på typ en månad!!! Var super mysigt. Vi åkte in till stan och käka glass och jag köpte äntligen örhängen, som jag tänkt göra i ett halvår. Sen åkte vi hem till Adeline och åt godis. Jag drack läsk för första gången på två månader. Sweet heaven vad gott säger jag bara. Men nu ska jag försöka låta bli igen, får se hur länge det håller den här gången.
Vi tog oss igenom hela första säsongen av Solsidan också. Tillslut så lånade jag lite filmer av Adeline.
"Den här då?"
"Den är inte så bra, den har jag sett 7 gånger."
Nu undrar jag och Sara, VEM ser på en film som "inte är så bra" 7 gånger??? Men för Adeline var det inget konstigt...



Söta även ett på natten


Fredags fundering

Hur kommer det sig att man kan tycka att någonting som ingen någonsin behöver få reda på är pinsamt?
Hm...


RSS 2.0