Andra torsdagen i rad som jag tror är en fredag

Så surt när man inser att det är torsdag istället. Jag trivs skitbra på hotellet och det är riktigt kul, men jag börjar bli i starkt behov av sommarlov nu faktiskt. Men det känns ändå inge tungt för det är inte långt kvar.

Vart irreterad igår för jag märkte att jag inte kan blogga från min telefon... ? Man kunde logga in och skriva rubrik och allting, men man kunde inte börja skriva en text sen. Det kunde man ju till och med på den förra. Jaja, så mycket bloggar jag ju inte direkt, men det är bara en sån där grej...

Såg på nyhetsmorgon i morse att sossarna leder igen, det får ta och hålla i sig nu, Moderaterna förstör detta landet. Allt som blivit sämre på senare år beror helt och hållet på deras politik.

I helgen blir förhoppningsvis en myshelg. Orkar faktiskt inget annat. Imorgon kommer Sara och Adeline hit, och på lördag ska jag träffa Jessica och Ebba.

Sen vill jag bara säga också att mammsen hade köpt ett par sandaler till mig som jag kom hem till, vart hur glad som helst, behövde ett par.


Idag har jag ätit 5 korvar

Och så har jag träffat Ebba. Vi hade det väldigt lugnt, satt inne hos mig någon timme, sen ute på gården någon timme. Hade det mys helt enkelt bara.

Sen så tänktet jag slänga upp några bilder på Ninens första utflykt i lägenheten igår ikväll.





Sen vart det familjemys:





Eminem trivs på Morsans rygg, han ligger där rätt ofta..


Ledig måndag ♥

Behöver inte kommentera det, skitskönt helt enkelt.

Har rensat hela bloggen, skapade den för att lägga upp grejer värda att komma ihåg, men den har bara blivit ett tidsfördriv nätter när man varit övertrött och allt har alltså varit helt menlöst och roligt i max fem minuter. Så rensade den och se så mycket som var värt att ha kvar liksom, haha!
Nej, men tänkte renovera den allmänt också, men då får bli senare.

Har köpt en ny telefon idag! ÄNTLIGEN. En Xperia från förra året. Själv är jag extremt nöjd då jag hade tänkt köpa en riktig tegelsten bara för att jag verkligen behövde en ny telefon, men sen la jag på en femhundring och fick den här.


Ninisarna ♥

Lovade att lägga upp lite bilder.

Mamsen:


(Hon ser rätt galen ut, men men...)

Bebisarna 1 dygn gamla:


Bebisarna 1 vecka gamla:



Vet att bilderna är vridna lite konstigt, men det är sånt tjaffs med att fixa till det på den här förbenade datorn, så det får vara.

Lägger upp bilder om någon dag igen när de är typ två veckor.


Dagen efter Valborg

Haha, pratade med en mindre fräsch Ebba Dagnesjö i morse, själv har man mått prima sen klockan nio i morse! Hur är det Ebba? Mår du fortfarande dåligt? Haha, finns inget bättre än att strö salt i sår. Men eftersom jag är så kaxig om min hållbarhet dagen efter kommer jag säkert inte tåla någonting längre om ett år eller två... Men så länge ska jag njuta!

Han varit jätte duktig idag och tvättat all min tvätt (helt dött i tvättstugan, alla sov säkert haha...), diskat all min disk och bara allmänt städat köket.

Mina bebisar börjar öppna ögonen nu iallafall! Min vita lilla Eminem har faktiskt en synlig liten glipa. Ska lägga upp bilder på dem senare eller i morgon och visa hur mycket som har hänt på lite över en vecka bara.

Annars apropå gårdagen: händelselös men mysig.

Nu ska jag kolla Nittileaks 1991 på kanal5play.se . Enda avsnittet jag har missat. Filip och Fredrik är så söta.




RSS 2.0