Yup Yup

http://jayesss.blogspot.com/

Funkade inte att bara kunna göra inlägg från datorn, så där är en ny!

blogspot.com alltså.
Och nu mera är det tre S i ess. Någon hade snott mitt namn :(

En gammal härlig en



Lite coolt att både instoppade skjortan, skinnjackan, spetslinnet och gitarrkillens nitboots funkar igen



Nu är det höst

Värdelöst. Jobb imorgon + söndag, ledig två dagar, sen börjar skolan. Ledigheten är alltså över. Det enda som är skönt är att nu kommer jag inte ha tid att pendla fram och tillbaka, så nu slipper jag leva ur resväskan. Och nu är min lill-prins tillbaka i lägenheten. Har döpt honom till Melvin! Superskönt att ha en till som andas här inne om dagarna.


Fast han är ju inte ens i närheten av så där liten längre ...

Annars är allt som vanligt, ska som sagt jobba imorgon bitti, så ikväll har jag bara käkat Max med mamsen, köpt naturgodis och kollat på CSI. Snart blir det duschen, sen får jag försöka sova.
Har märkt att jag bara skriver om tråkiga hemma grejer. Vilka minnen för framtiden!
Apro på hemma har jag börjat gör ordning här. Lite hyllor har kommit upp och snart ska jag väl ha ett riktigt hem efter ett år i ett sjukhus rum...

Jajaja, nu - duschen!


Lite kvaft, lite varmt, lite svettigt

Men vill ändå inte öppna fönstret här inne, då står det bara och slår tills det river ner lampan. Men mamsen och papsen kommer i morgon och ska försöka fixa en sån där spärr till fönstret så man kan ställa upp det.

Jag och Ebba träffades, käkade McDonads och hade det mysigt på en bänk en stund idag. Sista gången innan hon åker till Grekland! Jag hoppas det regnar hela veckan... Nej då, inte alls, halva räcker för att jag ska bli nöjd! Hursom helst, kommer sakna dig!



Nu ska jag fortsätta kolla Prison Break. Har kollat på typ fem avsnitt ikväll, men inte fått nog. Är som sagt en grym serie! Och full med snyggingar, hehe


Rööööd

Är lite sönder bränd efter Ålandsturen igår. Men inte särskilt konstigt det, har ju knappt hunnit vara ute den här sommaren. Men nu ska jag smörja mig som en galning med efter sol, så förhoppningsvis slipper jag flagna iallafall. Men sån tur har man väl aldrig.
Men annars var det super mysigt i går. Massa sol och jätte härligt att bada i havet! Är ju som en fisk rakt igenom, ändå var det bara andra(!) gången jag badade i år igår. Men det ska jag ta igen nu under sensommaren. Är bland det bästa jag vet.
Glömde naturligtvis kameran igår, men var där med mamma, Marie, Pelle, Saga, Micke, Vincent och Linnéa. Och till helgen blir det till att hjälpa Micke flytta förresten!


Något annat värt att nämna är min, Sara och Addes tur till Stockholm i måndags! Var skitkul, och gjorde några fynd också. Speciellt ett par jeans, en oversize tröja och ett par skor. Alltid skönt att blåsa pengar.
Bilden är på pendeln på väg hem, ser de inte lite småtrötta ut efter 8 timmars shoppande? <3


RSS 2.0